Senaste inläggen

Av Solsken - 1 maj 2008 11:31

Hur och var du lever spelar en väsentlig roll angående hur lycklig du är. Lyckan kommer lyckan går......lycka är ett tillstånd när livet flyter på.  Just nu är jag väl inte så värst lycklig. Men det kommer sina perioder. Jag tror mer och mer att man skapar sina egna förutsättningar för att bli lycklig. Man blir inte lycklig genom någon annan. Möjligtvis genom att umgås med glada och trevliga människor. Det är iallafall nåt jag har märkt att man blir som man umgås. Alltså, vill jag umgås med glada och lättsamma människor utan för mycket tungsinne.

ANNONS
Av Solsken - 27 april 2008 20:51

Ja jag har tjuvstartat lite. Brukar alltid städa i samband med tvättstugetiden. Så idag har jag städad badrummet och skurat hela lägenheten samt bäddat rent och bytt handdukar och badrumsmatta och disktrasor och handdukar i köket. Tvätta håller jag på med än. Och så har jag gått en timmes promenad.....Har tagit ett foto i timmen som senare hamnar på min hemsida :) Lagt in räkningar och underhållit budgeten.....ja idag har jag hunnit med en hel del trots att jag nästan bara har hållt mig inomhus.....

ANNONS
Av Solsken - 20 april 2008 09:47

känner jag idag. Har redan skurat av golven här hemma, ja så tidigt! Glad, nu ska jag in i duschen och sen får vi se vad dagen bär med sig i sitt sköte. Ha en ypperligt skön söndag på er därute!!!

Av Solsken - 19 april 2008 22:27

Ja när jag är ibland mina växter så finns ingen ångest. Jag vet inte om jag nånsin har fällt en tår när jag vart där? Man bara insuper naturen och blir glad för så lite. Inte konstigt att dom kommit på att det ska byggas sjukhusträdgårdar som terapi åt patienter. Ja den enda gången som en trädgård inte skänker lycka är väl kanske när man är extremt allergisk?!

Sambon säger till mig när jag är lite nere att vara i min trädgård för jag är så glad när jag kommer in igen!! Det är Glädje det.....att få sticka ner händer och fingrar i myllan.

Av Solsken - 18 april 2008 09:37

Solen skiner Sunnyoch sommardäcken är påsatta. Jag rensar & röjer i högarna med papper runt skrivhörnan. :)

Av Solsken - 22 mars 2008 11:54

SunnySolen skiner och man känner energi…Det är lördag och jag förbereder en påskbuffé som min familj ska komma och äta av. Jag ska nu avnjuta nybakta australienska tekakor med ost och skinka och en stor mugg kaffe.


Av Solsken - 18 mars 2008 20:50

Ja äntligen har då våra fönster kommit på plats. Riktigt klart är det ju inte men ändå..... så glad så glad :)

Av Solsken - 16 mars 2008 20:23

Känner sån energi idag…..solen skiner och det är gott väder ute. Jag har tagit mig en promenad på ca 30 minuter. Pratade med grannkatten som inte är nån kattunge längre….

Har även bakat bullar inför kommande fikastunder....

Lycka är även att få prata med en kär familjemedlem...mamma jag älskar dig!

glitter-graphics.com
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se